tisdag 25 augusti 2009

En exotisk koffert..

En dramatisk förvandling har skett av min garderob de senaste åren. Mina klädval har ändrats, vad jag väljer att köpa eller sy upp.. Det har varit en fascinerande resa att se min garderob förvandlas till en exotisk koffert med influenser från världens hörn, en skön mix av många olika stilar. Om möjligt ett rak reflexion av min egen personliga utveckling från att vara lite försiktig och behärskad i mina uttryck till att nu våga tänja lite på gränserna. En vinst för min kvinnlighet och en lättnad att bara vara jag genom mina kläder..

Min garderob var tidigare en stilla strid av böljande vita tyger och varma accenter i pastell.. Detta är fortfarande mina basplagg och en trygg hamn att återvända till. Men nu innehåller paletten även lite starkare färger, tygerna är mönstrade (det var en resa i sig att våga bära..) och jag uttrycker numera stolt min kvinnlighet genom lite mer vågade skärningar och accessoarer.

Jag känner mig som en upptäcksresande på ett okänt hav, driven av spänningen att utforska fler hamnar och fylla min koffert.. Med paralleller till min egna personliga utveckling, att våga trotsa min rädsla för att prova något nytt, att överskrida gränser och styra ensam över ett tomt hav.