torsdag 20 januari 2011

Formoteket ecohome i Vänersborg

Det blev visst en följetong från igår, då jag och min mamma var på stan för att köpa lampor.

Stan i ifråga var närmare bestämt min hemstad, Vänersborg. Där av alla ställen, finns en liten pärla.. En butik som säljer secondhand, nytt och egendesignat. Formoteket ecohome är det formidabla namnet på butiken, som ägs av Martina.

Martina i butiken:

Är speciellt förtjust i butikens motto som står på Martinas blogg: "den är inte trasig, den saknar bara omtanken & en helade hand!"  ..lite lustigt var det också, för när jag handlade hos Martina idag så började vi prata om just detta fruktansvärda, att folk slänger precis det som vi tycker är fint. T.ex. pinnstolar som Martina letar efter till sitt kök. Och som jag berättade för Martina, en trehjuling från 50-talet som jag drog upp ur en container för inte så länge sedan..  

Jag blev nog lite till mig på plats i butiken, när jag äntligen fick komma dit och titta, men fick iallafall sansat mig och köpt några fina gamla tapetrullar. Och så fick jag en bit charmig kakeldekor.. (Tack, Martina & se bilden där jag testar på kaklet i mitt kök)


Bilder på lite av det jag köpte: 

Den här tapeten ska läggas i mina kökslådor

Alla tiders skolboksomslag kostade 2.95 på sin tid

 Kakeldekoren jag fick av Martina, provas på sin plats:


..ja, upp med ett par till och det blir fint!

5 kommentarer:

 1. Tack snälla du! Glöm inte att Formoteket dessutom finns på Facebook! :)
  Länkar även till dig!

  Ha en fortsatt fin vecka!
  Mvh Martina (at) Formoteket ecohome

  SvaraRadera
 2. Roligt att läsa om allt som händer. Särskilt den delen när man får reda på att du numer har en ny stil: the bad lady!! Ganska coolt faktiskt. (kolla Formotekets länk:))

  SvaraRadera
 3. Martina: jag svarade med ett litet grattis på din blogg ;-)

  Urban: Är det Tidaholms-Urban (eller är det Urban från Nätverket?) Roligt att du läser iallafall. ...Hm, såpass alltså - the BAD lady =) Ha ha, det gillade jag! Annars är jag en ganska timid påsfröken som mest kånkar på loppisfynd, men inte dumt med lite klös i marknadsföringen ;-)Kram!

  SvaraRadera
 4. Nu var det inte jag som fyllde år utan Marit som kommenterade på de inlägget som gjorde..men skall framföra dina gratulationer! :)

  Ang. felskrivningen på ditt bloggnamn, ursäkta inte alls meningen att skriva BAD istället för BAG. Fingrarna slinter ibland, men nu är det korrigerat!

  Ha en trevlig helg
  mvh Martina (at) Formoteket ecohome

  SvaraRadera
 5. Näe, Marit måste visst blivit Martina i mitt huvud =)) ..Ja ja, du får väl se det som ett grattis i förskott då när du nu fyller ;-) Ps. BADlady såg jag mer som en KULskrivning än en fel..

  SvaraRadera