fredag 14 januari 2011

Mitt gula paraply

Har fyndat paraply mitt i snökaoset. Kanske lite avigt, men det har visat löna sig att leta efter det som inte är i folks närminne just nu.. Hur som, Paraplyet åkte snabbt ner i kundkorgen. Blev helt betagen i det fina mönstret av eldflammor i gult...

Medan snön fortsätter att falla, hänger paraplyet härhemma och väntar på regn.. Att möta ett lätt vårregn med mitt snygga paraply i handen, det ska bli grejer det!

Men ett litet MEN vill jag lägga till. För med ett brandgult paraply i handen är risken stor att man syns lite för väl väl.. - jaså där går hon med paraplyet, kommer det sägas och jag är ingen som vill synas..

Men (igen) så kan det ju ha sina fördelar att synas.. te.x. om man ska korsa gatan. En torr och tråkig sanning(?) är att statistiken säger att det är färre antal gula fordon inblandade i olyckor.. Så ett gult paraply måste ju vara utomordentligt bra då risken för trafikolyckor ökar med regn.

Jag är som de flesta andra och väljer att vara statistiken trogen då den gynnar mig.. Drar förnöjt slutsatsen att jag har köpt det ultimata paraplyet! En billig, gul livförsäkring för 20 riksdaler =) "...I´m singing in the rain..."

6 kommentarer:

 1. Åh,tack! ..Ska bara våga vara fräsig nog att bära det också =)

  SvaraRadera
 2. Förstår att du föll... Härligt att ha en vacker anledning att vänta på ruskväder!

  SvaraRadera
 3. ...Ja, jag föll rejält =) Det första jag såg var det charmiga gula skaftet som stack ut från en hylla under en hög med bråte...

  SvaraRadera
 4. Men hörru! Du vågar väl gå med ett fräsigt paraply på stan?! Fram med det nu bara. Det har faktiskt regnat hela dagen :)

  SvaraRadera
 5. Hu, en utmaning alltså... Ja, utmaningar måste ju antas, så klart jag ska våga!! ...om jag vågar ut i regnet bara.. Av någon anledning känns det blötare när det inte är vår ute ;)

  SvaraRadera