lördag 15 januari 2011

Second hand guide i TTEla

Se hur poppis,
det har blivit med loppis,
 i stan där jag bor...
Tur att jag inte startade en bloppis!

Nog med dåliga rim (kunde inte låta bli där..;), men som jag skrev i tidigare inlägg; Vänersborg har blivit ett loppismecka och Trollhättan ligger inte långt efter, med bl.a. PMU second hand.

Läs inläggen från 2010/03 och 2010/04:
Mitt mecka

Som ett bevis på det ökande intresset för second hand generellt, och där jag bor i synnerhet, har min lokaltidning - TTEla börjat blogga Second hand guide. Matilda på TTEla är bloggaren som ska hjälpa oss att hitta fynden som väntar någonstans inom tidningens täckningsområde...

En blogg som är väl värd att besöka för den kommer att avslöja flera riktigt bra loppisställen som ligger i Vänersborg och Trollhättan, Lilla edet och jag gissar, bland de röda stugorna uppe i Dalsland.. Man kan ju alltid hoppas att det också guidar hit fler turister. Ps. klicka på rubriken ovan för att komma till TTEla´s blogg

Givetvis innebär det att få trängas mer bland hyllorna, men när det gäller att gå på loppis så är det ändå "the more the merrier" som gäller.. Så blogga på bara, Matilda! Jag lovar att meddela om det ger resultat, som i t.ex. fler än 100 personer i kö till Erikshjälpen i Vänersborg.. För det är en del av loppislivet, att köa inför öppning och helst - stå först i kön och hänga på låset!
Bilden av den röda resväskan är lånad. Foto: TTEla

2 kommentarer:

  1. Åh vad fint att du marknadsför second hand-guiden! Nu kanske fler tvåstadsstadgade själar inser hur fantastiskt det är med andrahand.
    Kram på dig!

    SvaraRadera
  2. Varsågod =) Jag försöker lobba så gott det går ;-)... Kram!

    SvaraRadera