torsdag 27 augusti 2009

Viva Brazil!

Flanerade på Alingsås affärsgator under lunchen och hamnade tillslut på mitt vanliga favoritställe. En liten second hand butik på andra våningen i ett av stans äldre trähus. För mig mer en dos av charmig miljö än ett shoppingmecka, men väl värt besöken - får ju vara en del av det en liten stund..

Men så i dag, på ett litet träbord invid fönstet, stod de och väntade på mig.. Ett par brazilianska skor alá 80-tal, rosa skinn i "stansad spets". Hade letat länge efter något liknande och egentligen tänkt mig ett par beige eller bruna, men de här var faktiskt snäppet vackrare. In i skohyllan med er bara!

2 kommentarer:

  1. Så nu har man blivit stamkund också. Ägarinnan till denna butik tyckte det var lika bra att ta mitt nummer.. "Du kommer ju så ofta och det är väl retrokläder du är ute efter?" - Jodå sa jag, visst vill jag gärna ha lite förtur när det dimper in några riktigt bra retroplagg :-)

    SvaraRadera
  2. Måste berätta slutet på historien om dessa skor.. Lunchen gick mot sitt slut och dinglandes med påsen i handen och med ett lyckat köp färskt i minnet, gick jag tillbaka till jobbet. Väl på plats tillbaka på kontoret hällde jag upp en kopp kaffe och balanserade den i handen samtidigt som jag puttade upp dörren. Ja, mer behöver jag väl inte berätta än att kaffet landade i påsen..

    SvaraRadera