lördag 8 januari 2011

Prickig förvaring

Såhär fina prickiga förvaringslådor har jag fått i födelsedagspresent. Två gamla trotjänare som säkert stått sida vid sida under många år…
Lådorna har tydligen utgjort förvaring för diverse.. Läser på en av ettiketterna som sitter kvar, med text på både fram- och baksida. Lådan har först fått husera ylletröjor (lite synd att årtal inte finns angivet..) och därefter virkade handarbeten mellan 1982 och 1992.. Den andra lådan har utgjort tidsskriftsamlare för tidskriften Hälsa.

Nu ska min prickiga förvaring få nya ettiketter och fyllas med det som annars samlar damm hemma hos mig, halsdukar och skärp (hm, lite eftertanke..) Det finns säkert mängder med saker som samlar damm hos mig...hjälp! behöver fler lådor... För just dessa två blir det en hedersplats på hyllan i klädkammaren!

Liknande nytillverkade lådor säljs om någon vill ha, men inte hittar på loppis. För vem vill inte ha prickigt som är så 50-tal, här i grå-blått (mer moderat och sansat, vilket passar mig;) men finns ju i många andra fina färger. Tänk röda med vita prickar... ja, hos dig alltså ;-)

2 kommentarer:

  1. Var hittar du dessa underbara lådor i nyproduktion, som du skrev?
    MVH Katarina

    SvaraRadera
  2. Hej Katarina, Mig och Alice har sålt nästan precis likadana lådor så hör med henne! http://migoalice.blogspot.com/. Du kan använda mina bilder/länka hit om du vill lättare förklara vad du söker.. Lycka till! (berätta gärna sen, hur det gick för dig:-)

    SvaraRadera